نصب موکت تایل به علت جذابیت های ظاهری در همه ساختمان های مسکونی رایج است. موکت تایل در ادارات، منازل، نمایشگاه ها، ساختمان های تجاری کاربرد گسترده ای دارد. آنچه بیش از همه موجب محبوبیت موکت تایل شده، شیوه نصب موکت تایل و امکان استفاده از خلاقیت در هنگام نصب موکت تایل است. در واقع مشکل پسندترین افراد با سلیقه های متفاوت نیز می توانند طرح مورد نظر خود را با تایل های رنگارنگ و یا ساده اجرا کنند.

مزایای موکت تایل

انواع موکت تایل در برابر شرایط جوی، سرما و گرما مقاومت بالایی دارد. به این ترتیب می توان موکت تایل را در منازل مسکونی، فضاهای شرکتی، پاساژها، رستوران ها، سینماها، سالن های تئاتر و دیگر اماکن بدون هیچ مشکلی اجرا کرد. موکت های تایل بر خلاف موکت های رول در برابر فشارهای وزنی بالا مقاومت بسیار بیشتری نشان می دهند.

در صورت آسیب احتمالی در شرایط غیر منتظره، به سادگی می توان تایل آسیب دیده را تعویض کرد. جایگزینی تایل جدید با تایل مخدوش به سادگی امکان پذیر است و نیاز به تخصص ویژه و یا ابزار خاصی ندارد. این موضوع در هنگام شستشو و تمیز کردن تایل ها یک ویژگی منحصر به فرد است. به سادگی می توان تایل آلوده را برای شستشو خارج کرده و سپس دوباره نصب کرد. به این ترتیب نیازی به شستشوی کامل و یا تعویض موکت تایل نیست. نظافت موکت تایل بسیار آسان است.

آموزش نصب موکت تایل

معماران و طراحان داخلی می توانند خلاقیت و ابتکار عمل بیشتری را با بافت ها، طرح ها و رنگ های موکت تایل داشته باشند. خلاقیت عنصر اصلی در دکوراسیون داخلی است که با استفاده از تایل های مجزای موکت قابل بروز و ظهور بیشتری می باشد. امکان نصب موکت تایل روی سطوح مختلف سرامیک، خاکی، سنگ و غیره وجود دارد. همین موضوع کار را ساده تر کرده است. 

برای نصب موکت تایل معمولا از دو یا چند رنگ متفاوت موکت استفاده می شود. چینش شطرنجی تایل ها با رنگ های متضاد در کنار یکدیگر، زیبایی کفپوش را چند برابر افزایش می دهد. شرکت ها، سازمان ها و ادارات می توانند حتی لوگو و آرم سازمانی را نیز روی کفپوش اجرا کنند. تقریبا هر طرحی را می توان با تایل ها اجرا کرد. اینجاست که خلاقیت به مدد طراحان داخلی می آید.

طریقه چسباندن موکت تایل به کف

برای نصب موکت تایل نیازی به زیرسازی های معمول در دیگر کفپوش ها نیست. اگر سطح زیر کار هموار و مسطح باشد، مشکلی برای نصب موکت تایل وجود نخواهد داشت. استفاده از چسب برای نصب موکت تایل انتخابی است. در این مورد شیوه نصب موکت تایل بسیار مهم می باشد. فشار وارده به صورت عمودی بر تایل ها، نیاز به جسب کاری سراسری را برطرف می کند. در نظر داشته باشید که عدم چسب کاری به هنگام جا به جایی و نقل مکان موکت تایل گزینه مناسبی است.

به صورت استاندارد موکت تایل در اندازه های ۵۰ در ۵۰ به فروش می رسد. اندازه دقیق تایل ها و شکل مناسب هر تایل موجب شده تا روند اجرای کار و سرعت نصب موکت تایل بسیار بیشتر شود. علاوه بر آن احتمال برش و اتلاف تایل ها نیز در مقایسه با موکت های رولی کمتر خواهد بود.

چیدمان و سیستم نصب موکت تایل برای هر فضا متفاوت می باشد. جهت سهولت نصب و اجرای دقیق کفپوش، حتما از راهنمایی و اطلاعات تکنیکی پشت تایل ها استفاده کنید. این اطلاعات در نصب های ابتکاری و طرح های انحصاری بهترین راهنمای نصاب است. تغییر رنگ ها و طرح های بدیع با این اطلاعات کار دشواری نخواهد بود.

منبع : گامان تزئین جاوید